Mobiltelefoner i omklædningsrummet

Dagens gymnastiktime er netop overstået, og pigerne er fnisende og pjattende i gang med bad og omklædning. Døren til omklædningsrummet går op, og en flok højrøstede drenge fra klassen stikker en billedtelefon ind i rummet, klikker, og forsvinder igen.

Drengestregen udspillede sig i Assentofthallerne ved Randers, og var så tilpas klodset udført, at det blev opdaget med det samme.

Men forestil dig, at synderen er en træner, der sidder i omklædningsrummet med mobilen i hånden, og tager billeder, mens de unge bader og klæder om. Så er situationen en helt anden. Det kan nemlig være svært at vurdere, om der skrives SMS´er, eller der tages billeder. Med de nye billedtelefoner er der endnu en problemstilling, som foreningerne skal forholde sig til i forhold til pædofile.

Mogens Spangenberg, landskonsulent i tennis og til daglig idrætslærer, frygter at billedtelefoner vil blive brugt.
»Tag en fodboldkamp hvor træneren opbevarer punge, smykker og lignende, mens der spilles. Jeg mener, man bør gøre det samme med mobiltelefoner. Så kan de blive udleveret igen, når omklædningen er overstået,« forklarer han.

Lars Rasmussen, konsulent for DGI Foreningsforum mener også, at det er vigtigt at være opmærksom på, at trænerne kan blive mistænkeliggjort:
»Der er en risiko for, at trænere der bruger deres mobiltelefon meget i omklædningsrummet kommer i fedtefadet. Derfor kunne foreningerne jo opfordre dem til at begrænse deres forbrug,« siger han.
Kilde: www.dgi.dk 18.02.2012

Læse mere her på DGIs hjemmeside

Kontakt os

4683 Rønnede
Telefon: 27 95 35 16
CVR: 76402752

Tilmelding og betaling

 
Vi modtager følgende kort ved online betaling.
 
dankort
Du er her: Home Afdelinger Hovedafdelingen Hovedafdelingen Mobiltelefoner